Kukuruz (25.10.) 14,35 din/kg
Soja (25.10.) 37,30 din/kg
Pšenica (29.10.) 19,5 din/kg

O nama

 

Agro24.rs Vam nudi sve za Vaš uspeh!

Bilo da se bavite stočarstvom, ratarstvom, povrtarstvom ili voćarstvom, bilo da ste mali ili veliki preduzetnici, sve što Vam je potrebno od prateće opreme za poljoprivredu, odeće, obuće i alata, profesionalnog ili hobi, možete pronaći na Agro24.rs.

Proizvodi naše kompanije namenjeni su svim ljudima koji u poslu ili domaćinstvu žele pristupačne, a kvalitetne proizvode, uvek i svuda, u selu ili gradu, na teritoriji cele Srbije i van njenih granica.

Osnovani sa ciljem – “uvek i svuda, pronađi i kupi ono što želiš” uspostavili smo najrazvijeniju mrežu kanala distribucije potrebnih artikala za Vas i iz svog distributivnog centra smeštenog u Novom Sadu spremni smo da u najkraćem roku odgovaramo na potrebe kako velikih tako i malih potrošača širom naše zemlje, pa i šire.

U ponudi Agro24.rs možete pronaći gotovo sve od profesionalnog alata što Vam je potrebno za vašu radionicu, ali i hobi alat pogodan za radove oko i u Vašem domu, brenda BOSCH®.

Pored BOSCH® alata brendovi koje zastupamo su: DREMEL®, DOLOMITE®, FITOFERT®, FORD®, GEDORE®, HYUNDAI®, HUGONG®, KERBL®, KÄRCHER®, VARSTROJ®, VILLAGER®, WŰRTH ® koji nude širok dijapazon proizvoda, od motornih kosačica, trimera, testera, bušilica i burgija do pribora za pranje.

Za ljubitelje vina i rakije oformili smo specijalanu kategoriju proizvoda “Sve za vino i rakiju” u kojoj možete pronaći neophodne kace, bačve, kazane za rakiju, merne instrumente i ostale proizvode pomoću kojih ćete dobiti vino ili rakiju vrhunskog kvaliteta.

Mi Vam garantujemo najnižu cenu uz najbolji kvalitet proizvoda i servisa.

Sa našom kampanjom #digitalnoSelo i Web shop-om Agro24.rs ulazimo na tržište odlučni da život na selu učinimo najkvalitetnijim. Želimo da Vam ponudimo pristupačne cene inputa i sredstava za rad, kako biste se svojom delatnošću bavili sa još većim uživanjem i ubirali još bolje plodove svog rada. Jer naša misija je – Vaše uspešno poslovanje!

Nemojte se premišljati, mi smo tu za Vas! Ukoliko želite više informacija o nekom proizvodu kontaktirajte nas preko: Email-a, telefonom ili online chat-om.

Vratimo život na selo, pomozite nam u tome!

Vaš #B2Ctim

 

Hadži Ruvimova 58
21000 Novi Sad
Srbija